Mentorointi oman toiminnan kehittämisen ja resilienssin työkaluksi luovilla aloilla

Eevi-hankkeen uusin blogikirjoitus Mentorointi oman toiminnan kehittämisen ja resilienssin työkaluksi luovilla aloilla löytyy Metropolian tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan (TKI) blogista Tikistä. Kirjoittajana toimii Tiina Tiina Nevanperä, joka toimii asiantuntijana Metropolian Kulttuuripalvelut ja musiikkiin osaamisalueella.

Nevanperä on kokenut taiteiden ja luovien alojen soveltaja, mentori, kouluttaja ja kehittäjä. Hän on koulutukseltaan taiteen tohtori (Aalto-yliopisto taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu) ja oikeustieteen kandidaatti (vastaa nykyistä maisteria, Helsingin yliopisto) sekä varatuomari. Tiina on lisäksi ratkaisukeskeisten taideterapeuttisten työmenetelmien ohjaaja ja on toiminut Eevi-hankkeessa asiantuntijana ja mentorina keväästä 2021.

https://blogit.metropolia.fi/tikissa/2022/04/14/mentorointi-oman-toiminnan-kehittamisen-ja-resilienssin-tyokaluksi-luovilla-aloilla/

Kuva: Andrea Piacquadio / Pexels.com