Kohtaamo

Eevin Kohtaamo tarjoaa osallistujilleen ryhmämuotoista mentorointia vuoden 2022 alusta. Kohtaamossa ollaan yhteisten asioiden äärellä, saadaan vertaistukea ja verkostoidutaan myös eri alojen ammattilaisten kanssa. Mentoriryhmiä luotsaavat luovan alan ammattilaiset päämääränä ryhmäläisten toiveet ja tarpeet.

Kohtaamon mentoreina toimivat:

Mikko Kalliola

Mikko on luova johtaja, puhuja, yritysvalmentaja ja palkittu markkinoinnin suunnittelija.

Hän on vuosien varrella valmentanut satoja yrityksiä ja tiimejä huippu arvioin ja vaikuttavin tuloksin. Yli 20 vuoden markkinointikokemuksella Kalliola on ollut mukana sadoissa myynnin ja markkinoinnin projekteissa, aina strategisesta suunnittelusta, käytännön toteutukseen. 

Asiakkailtaan hän saa kiitosta omaperäisestä näkökulmasta, luovista ratkaisuista, laaja-alaisesta markkinoinnin osaamisesta ja ihmisten innostamisesta.

Mikon Kohtaamossa ratkaistaan kuinka kaupallistaa luova työskentely ilman tinkimistä taiteellisesta arvosta. Rakennamme markkinoijan mielenmallin osaksi omaa tekemistä.

Johanna Koivu

Johanna on näyttelijä, muusikko, teatteriohjaaja, mentaali- ja esiintymisvalmentaja, draaman opettaja ja videosisällöntuottaja ja hänellä on 20 vuoden kokemus kouluttajana ja mentoroijana luovilla aloilla. Esiintyvänä taiteilijana Johannalla on 7 Emma palkintoa, yli 500 000 myytyä levyä ja noin 1500 julkista esiintymistä, Suomessa ja ulkomailla.

Karisma käsitteenä on viehättänyt Johannaa viimeiset parikymmentä vuotta. Lontoolaisessa teatterikoulussa valmistellessaan maisterintutkintoa Johanna alkoi tutkia karismaa ilmiönä ja sitä, mikä tekee ihmisestä vetovoimaisen lavalla ja lavan ulkopuolella. Työskentely lontoolaisissa teattereissa vei yhä syvemmälle karisman maailmaan ja tästä sai alkunsa valmennuskonsepti Karisma Coaching

Johanna on myös tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja sekä ratkaisukeskeinen valmentaja, LCF Life Coach MasterⓇ ja NLP Practitioner sekä Kehollisen tunneilmaisun metodin kehittäjä.

Johanna on juontanut MTV3-kanavalla ja juontamisen lisäksi käsikirjoittanut oman hyvinvointimedia KoivuTV:n tuottamaa ohjelmasarjaa AlfaTV-kanavalla. 

Johannalla on laaja holistinen terveystietämys. Johanna toimii mentaalivalmentajana terveysklinikka Olonissa, hän on toiminut hyvinvointibloggarina Voi Hyvin -lehdessä ja Kotiliedessä sekä kouluttautunut funktionaalisen lääketieteen ja geenitulkintojen alueilla. Johanna tarjoaa tukea luovuuden kasvattamisessa, itsensä johtamisessa, paineensietokyvyn parantamisessa sekä karismaattisuuden lisäämisessä. Johanna on työssään esiintymisvalmentajana erikoistunut esiintymisjännityksen lieventämiseen.

Petra Lassenius

Petra on valmistunut taiteen maisteriksi Aalto Yliopistosta vuonna 2000, pääaineenaan kalustemuotoilu. Opiskelujen jälkeen hän on asunut perheineen kahdeksan vuotta Berliinissä ja sittemmin Helsinkiin kotiutunut Petra työskentelee laaja-alaisesti muotoilun parissa. 

Kestävä kehitys on lähellä sydäntä ja  viime vuosina hän on ollut mukana hankkeissa, jossa kehitetään luovia aloja sekä muotoilijoiden kiertotalousopetusta. 

Lasseniukselle on tärkeää, mihin hänen suunnittelemansa esineet lopulta päätyvät ja kuinka ne istuvat jo rakennettuun ympäristöön.

Viime vuosina Petraa on alkanut kiinnostamaan se, kuinka taloudellinen kestävyys rakennetaan osaksi luovaa prosessia.

Tiina Nevanperä

Tiina Nevanperä on kokenut taiteiden ja luovien alojen soveltaja, mentori, kouluttaja ja kehittäjä. Hän on koulutukseltaan taiteen tohtori (Aalto-yliopisto taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu) ja oikeustieteen kandidaatti (vastaa nykyistä maisteria, Helsingin yliopisto) sekä varatuomari. Tiina on lisäksi ratkaisukeskeisten taideterapeuttisten työmenetelmien ohjaaja. 

Päivi Rahmel

KM, T0, psykodraama- ja tarinateatterikouluttaja TEP, tuotekehittäjä, lehtori/ kulttuuripalvelut

Päivi on luovien ryhmäprosessien creaturgi, tarinallisuuden taitaja, itsetuntemuksen luotsaaja, narratiivisen oppimisen kehittäjä, vuorovaikutuksen couchaaja, kehitysprosessien kätilöijä, työnohjaamisen asiantuntija, johtamisen valmentaja, teatterilähtöisten menetelmien soveltaja ja psykodraaman sekä tarinateatterin erityisasiantuntija.

Päivi rakastaa ihmisiä ja ihmisyyttä. Innostuu luovista prosesseista ja ihmisten potentiaalien kätilöinnistä. Hakeutuu inspiroiviin työyhteyksiin ja osaa läsnäolemisen taidon.

Päivi uskoo elämykselliseen, kokemukselliseen, draamalliseen oppimiseen, jossa taiteen mahdollisuudet tukevat uuden löytämistä.

Narratiivinen ja systeeminen näkökulma maailmaan kiinnostaa ja Päivi opiskelee niihin liittyviä asioita edelleen. ”En voisi elää ilman kauneutta ja inspiroidun yllätyksistä ja kriiseistä. Ilman jännitteitä ei päästä eteenpäin.”

Päivi on kulkenut maatilan emännyydestä, toimitusjohtajaksi, opettajasta organisaatiokonsultiksi, lehtorista koulutuspäälliköksi ja toiminut useissa järjestöissä pitkäjänteisesti, joista tärkeimmät ovat ihmissuhdetyö ry:n ja Suomen tarinateatteriverkon hallitustyöskentely.

Pia Raitala

artistimanageri, Raitala Music Oy

Pialla on vajaan parinkymmenen vuoden kokemus musiikkibisneksestä sekä artistien yksilöllisistä erityistarpeista. Hänet tunnetaan käytännönläheisestä ja intohimoisesta suhtautumisesta työhönsä artistiensa parissa, jotka edustavat tunnetuimpia kotimaisia oman alansa huippumuusikoita.

Pian Kohtaamossa tutustutaan ja verkostoidutaan ryhmäläisten kesken, keskustellaan brändin vahvistamisesta ja ennen kaikkea jaetaan kokemuksia luovan alan ammattilaisena työskentelemisestä ja sen haasteista. 

Luovan alan toimija, jos olet ilmoittanut hankkeen hakuvaiheessa kiinnostuksesi Kohtaamon toimintaan, mentorisi tulee ottamaan sinuun yhteyttä tammikuun tai helmikuun 2022 aikana. Tervetuloa mukaan!