Ajankohtaista

Eevi-hanke tulee pian päätökseen

Tervehdys! On ollut hienoa tutustua teihin jokaiseen, jotka olette olleet osana Eevi-hanketta! Olet ehkä kulkenut kanssamme koko hankkeen matkan tai piipahtanut webinaareissa tai tapahtumissa. Ehkä olet ollut mukana kouluttamassa ja jakamassa ammattitaitoasi meille muille?

Joka tapauksessa toivomme, että olet löytänyt hankkeen aikana omia vahvuuksiasi, saanut eväitä omaan ammatillinen kasvuusi ja konkreettista apua tai vinkkejä mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Toivomme myös, että hankkeen myötä sinulle on karttunut lisää voimavaroja, itsetuntemuksesi on lisääntynyt ja olemme yhdessä onnistuneet lisäämään uskoa ja luottoa tulevaisuuteen luovilla aloilla. Kiitos, että olet ollut omalta osaltasi rakentamassa toimivaa, aktiivista luovien alojen verkostoa!

Joulukuussa tapaamme vielä kaksi kertaa verkon välityksellä. Ornamo luotsaa webinaarin, jossa tutustutaan lisenssisopimuksiin 8.12. klo: 15.00-16.30. Ilmoittautumislinkin löydät lähiaikoina täältä Eevin verkkosivuilta ja Eevin some-kanavilta Facebookista sekä Instagramista.

Lisäksi on tulossa Tilannekuva 2-webinaari 9.12. klo: 13.30-15.00 Zoomin välityksellä. Mukana on Eevin kumppanijärjestöjä ja muita luovan alan toimijoita. Nappaa tästä tapahtuman linkki talteen, ennakkoilmoittautumista ei tarvita! https://metropolia.zoom.us/j/67418793894?pwd=Z3lSL1huYXZGeW1FY2pGT29UbTlkdz09

Pääset palaamaan hankkeen webinaareihin ja menneisiin tapahtumiin kotisivuillamme, löydät kaikki tallenteet tekstitettyinä verkkosivujemme Menneet Tapahtumat-osiosta. Hankkeen päätettyä kaikki videomateriaali viedään myös Avointen oppimateriaalien kirjastoon.

Huom! Jos olet osallistunut Kohtaamon pienryhmiin, annathan prosessista palautetta: E-lomakkeella Palautteesi on arvokasta ja tärkeää sekä auttaa luomaan tilannekuvaa luovilta aloilta!

Kokoamme vielä hankkeen lopuksi vertaisryhmiä luovien alojen ammattilaisista. Jos haluat jatkaa Eevi-hankkeen jälkeen Kohtaamoissa aloitettua vertaistukitoimintaa itseohjautuvasti, ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella. Tämä on myös hyvä mahdollisuus tulla mukaan , vaikka et olisi aiemmin Kohtaamon pienryhmiin osallistunut.

Eevi-hanke tulee pian päätökseensä, mutta ei hätää vuonna 2023 starttaa valtakunnallinen hanke Luovi! Luovi tulee sanoista: luovaa virtaa ja osaamista kulttuurialoille ja hanke jatkaa Eevin jalanjäljissä. Rahoittajana toimii jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus JOTPA.

Luovi on maksutonta täydennyskoulutusta luovan alan ammattilaisille ja siinä on mahdollisuus opiskella kolmessa kaikille avoimessa  moduulissa: Kestävä ura kulttuurialalla, Innovaatio-osaaminen ja Kestävä tuotteistaminen. Lisäksi Luovissa tarjoamme neljä erilaista työpajaa, joissa voi opiskella ammatillisia digitaitoja. Luovin verkkosivut ja ilmoittautuminen ei ole vielä auki, mutta aukeavat ensi vuoden alussa osoitteessa  www.metropolia.fi/luovi Luovin kumppaneina hankkeessa toimivat Ornamo ry, Luovan talouden agentit ja managerit Agma sekä Suomen musiikkiperintö ry.

Kuva: pixabay

Lue Eevi-hankkeen uusin blogikirjoitus!

Eevi-hankkeen uusin blogikirjoitus löytyy Metropolian tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan blogista Tikistä! Aiheena on Mentorointi oman toiminnan kehittämisen ja resilienssin työkaluksi luovilla aloilla.

Blogikirjoituksen löydät linkistä https://blogit.metropolia.fi/tikissa/2022/04/14/mentorointi-oman-toiminnan-kehittamisen-ja-resilienssin-tyokaluksi-luovilla-aloilla/

Kuva: Andrea Piacquadio / Pexels.com