Ohjaamo

Eevin Ohjaamo tarjoaa henkilökohtaista mentorointia luottamuksellisissa kahdenkeskeisissä tapaamisissa. Saat asiantuntijan ohjauksessa sparrausta ja neuvontaa juuri sinua askarruttavin kysymyksiin! Ohjaamo koostuu 3 tapaamiskerrasta, joiden kesto on 1,5 tuntia. Aikataulu sovitaan yhdessä mentorin kanssa. 

Hankkeessa rekrytoidaan mentoreita osallistujien tarpeiden perusteella. 

Mentoroina toimivat muun muassa:

Kuvassa: Petra Ilonen, Ornamo ry

Petra Ilonen, muotoilun asiantuntija TaM, Ornamo ry
Petra Ilosella on 30 vuoden kokemus suunnittelijana sekä tuottajana ja sparraajana luovilla aloilla. Viimeiset 16 vuotta Petra on toiminut muotoilualan näköalapaikalla asiantuntijana ja projektipäällikkönä Ornamossa, joka on muotoilijoiden ammatillinen yhteisö ja edunvalvoja. Petra auttaa sinua esimerkiksi hyvän ammatillisen portfolion ja ansioluettelon laadinnassa, oman muotoilijaidentiteetin tai tuote-, mallisto- ja palveluidean kirkastamisessa. Luottamus, avoimuus ja palaute ovat Petran mentoroinnin ytimessä. Petran kanssa voit miettiä keinoja oman yritystoimintasi kehittämisessä kuten rahoituksen löytämisessä, yrityksen  toimintojen digitalisoitumisesta tai kansainvälistymisessä. 

kuvassa: iiris adenius, Ornamo ry

Iiris Adenius, lakimies OTM, Ornamo ry
 Iiris Adeniuksella on usean vuoden kokemus etenkin muotoilijoita koskevista juridisista kysymyksistä, kuten työn tulosten ja brändin suojaamisesta, muotoilun kaupallistamisesta esimerkiksi lisensoinnin avulla, sopimus- ja neuvottelukysymyksistä sekä työsuhdeasioista. Ornamon lakimies toimii mentoriparina Petra Ilosen kanssa – voit halutessasi valita yhden  tapaamiskerroista Ornamon lakimiehen kanssa.

Kuvassa: Pia Raitala, Raitala Music Oy

Pia Raitala, artistimanageri, Raitala Music Oy

Pia Raitalalla on vajaan parinkymmenen vuoden kokemus musiikkibisneksestä sekä artistien yksilöllisistä erityistarpeista. Hänet tunnetaan käytännönläheisestä ja intohimoisesta suhtautumisesta työhönsä artistiensa parissa, jotka edustavat tunnetuimpia kotimaisia oman alansa huippumuusikoita. Pian kanssa voit keskustella artistiuran rakentamisesta, toimivan artistibrändin kirkastamisesta, keikkamyynnin organisoinnista, promomateriaalin kokoamisesta, verkostoitumisesta tai mistä tahansa itseäsi kiinnostavasta aiheesta.

Kuvassa: Petra Lassenius, metropolia amk

Petra Lassenius, projektiasiantuntija, Metropolia AMK

Petra Lassenius on valmistunut taiteen maisteriksi Aalto Yliopistosta vuonna 2000, pääaineenaan kalustemuotoilu. Opiskelujen jälkeen hän on asunut perheineen kahdeksan vuotta Berliinissä ja sittemmin Helsinkiin kotiutunut Petra työskentelee laaja-alaisesti muotoilun parissa. 

Kuvassa: Tiina Nevanperä, Metropolia AMK

Tiina Nevanperä, asiantuntija, Metropolia AMK

Tiina Nevanperä on kokenut taiteiden ja luovien alojen soveltaja, mentori, kouluttaja ja kehittäjä. Hän on koulutukseltaan taiteen tohtori (Aalto-yliopisto taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu) ja oikeustieteen kandidaatti (vastaa nykyistä maisteria, Helsingin yliopisto) sekä varatuomari. Tiina on lisäksi ratkaisukeskeisten taideterapeuttisten työmenetelmien ohjaaja.