Tapahtumat

YHDESSÄ KOHTI TULEVAISUUTTA!-WEBINAARI

24.5.2022

Aika: 24.5.2022 klo: 16-17.30

Paikka: Zoom

Tuntuuko sinusta, että tulevaisuuden ennakointi on hankalaa jatkuvasti muuttuvassa maailmassa? Tarvitsetko työkaluja oman tulevaisuusajattelun tueksi?

Ympäristömme muuttuu nopeasti, jolloin entistä keskeisemmiksi nousevat itseohjautuvuus, sopeutuvuus, luovuus, uteliaisuus ja muutoskyvykkyys. Uteliaisuus ja näkökulman vaihtamisen taito ovat avaimia luovuudelle, kehitykselle sekä menestykselle.

Asiantuntijat Liisa Poussa Sitrasta ja Tiina Nevanperä Metropoliasta luotsaavat Yhdessä kohti tulevaisuutta!-webinaaria ti 24.5. Webinaarissa keskiössä ovat tulevaisuusajattelu yllätysten ajassa ja uteliaisuus sekä näkökulman vaihtaminen.

Ilmoittaudu mukaan: https://elomake.metropolia.fi/lomakkeet/35114/lomakkeet.html

Kuvassa: Liisa poussa Sitra

Liisa työskentelee Sitran ennakointitiimissä, jossa tuotetaan tulevaisuuteen luotaavaa ennakointitietoa ja tuetaan suomalaista yhteiskuntaa tiedon tulkinnassa ja hyödyntämisessä. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri ja palvelumuotoilija.

Kuvassa: Tiina Nevanperä Metropolia AMK

Tiina Nevanperä on kokenut taiteiden ja luovien alojen soveltaja, mentori, kouluttaja ja kehittäjä. Hän on koulutukseltaan taiteen tohtori (Aalto-yliopisto taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu) ja oikeustieteen kandidaatti (vastaa nykyistä maisteria, Helsingin yliopisto) sekä varatuomari. Tiina on lisäksi ratkaisukeskeisten taideterapeuttisten työmenetelmien ohjaaja.

SOPIMUSTEN ABC VERKKOKOULUTUS

10.5.2022

Aika: 10.5.2022 klo: 16-17.30

Paikka: Zoom

Sopimukset ovat osa muotoilijoiden ja muiden luovan alan ammattilaisen arkea, mutta sopimusten laadinta ja tulkinta voi tuntua toisinaan haastavalta. Voit yllättäen huomata olevasi tilanteessa, jossa mitään ei ole oikein kunnolla sovittu hankkeen tai tehtävän työn eri osapuolten kanssa. Tällöin voi helposti syntyä väärinkäsityksiä ja jopa epämiellyttäviä tilanteita. Sopimukset helpottavat työn tekemistä ja antavat tilaa luovalle työlle!

Tervetuloa Ornamon lakimiehen Iiris Adeniuksen pitämään Sopimusten ABC-koulutukseen tiistaina 10.5. klo: 16-17.30, jossa käydään läpi sopimusten perusasiat, joiden avulla sopimusten tulkinta ja neuvottelu helpottuvat.

Ilmoittaudu mukaan: https://www.ornamo.fi/events/sopimusten-abc/

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton! Lämpimästi tervetuloa !