Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Eevi-hankkeen sivustoja osoitteessa luovatverkostot.fi ja se on päivitetty 25.5.2021. Sivustot avattiin verkossa 24.5.2021.

Digipalvelujen saavutettavuuden tila

Sivustoja rakennetaan ja kehitetään parhaillaan. Sivustojen suunnittelussa otetaan huomioon saavutettavuusvaatimukset ja sivujen päivityksen aikana eiintyvät puutteet pyritäään korjaamaan mahdollisimman nopeasti. Tällä hetkellä sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset suurelta osin.

Ei-saavutettava sisältö

Tekstin ja taustan välinen tummuuskontrasti ei ole kaikissa kohdissa vielä riittävä

Pääsääntöisesti kontrastit ovat riittävät. Koska sivuja kuitenkin parhaillaan suunnitellaan ja päivitetään voi joissakin kohdissa tekstin ja taustan välinen kontrasti olla vielä riittämätön.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty

WCAG 2.1 kriteeri 1.4.1 Värien käyttö

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voitte kertoa havainnoistanne sähköpostilla osoitteeseen: terhi.eskelinen(at)metropolia.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000